donderdag, maart 4, 2021
Home Hoofdklasse DHSC Gert Kruys vertrekt bij DHSC

Gert Kruys vertrekt bij DHSC

Gert Kruys vertrekt komende zomer als trainer van zaterdaghoofdklasser DHSC. De voormalig coach van onder meer DOVO en IJsselmeervogels was sinds afgelopen zomer werkzaam in Ondiep.

- Advertentie -

,,In onderling overleg zijn we samen tot deze beslissing gekomen, omdat mijn ambassadeurschap bij FC Utrecht dusdanig veel tijd in beslag neemt dat ik me niet meer voor de volle honderd procent kan inzetten voor DHSC”, reageert de 59-jarige coach tegen het AD. Volgens Kruys begrijpt Wesley Sneijder, aanjager van de opmars van DHSC, zijn beslissing: ,,Hij heeft alle begrip voor mijn beslissing. Op basis van onze vriendschap zal ik daarom op de achtergrond een adviserende rol houden voor Wesley en DHSC. Ik heb aangeboden de jeugd de komende tijd te willen ondersteunen, maar hoop dat we dit seizoen ook nog met de selectie kunnen voetballen, zodat ik op een waardige manier afscheid van DHSC en de selectie kan nemen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES