Volg ons

Podcast

Gert-Jan Bunt (voorzitter Excelsior Maassluis) te gast in de nieuwe Voetbal247.nl Podcast

Gert-Jan Bunt (voorzitter Excelsior Maassluis) te gast in de nieuwe Voetbal247.nl Podcast

Na een weekje rust en een heerlijk weekend vol topwedstrijden in alle divisies is het tijd voor een nieuwe Voetbal247.nl Podcast. Te gast zijn redacteur en social media-goeroe van Voetbal247.nl Niels Veldhoven en de kersvers commercieel directeur van ADO Den Haag: Gert-Jan Bunt.

Natuurlijk komt Gert-Jan Bunt vooral praten over het wel en wee van Excelsior Maassluis, waar hij voorzitter is. Zaken als jeugdopleiding, een club in de top van het amateurvoetbal houden met een kleinere portemonnee en de rol van voorzitter van een gerenommeerde Tweede Divisieclub zullen, naast de dagkoersen van het topamateurvoetbal, onderwerpen van gesprek zijn.

Vanaf donderdagmiddag is de nieuwe aflevering van de Voetbal247.nl Podcast weer te beluisteren via de bekende platforms. Heb je een vraag voor onze gasten, kun je die via de sociale kanalen van Voetbal247.nl stellen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Podcast