woensdag, 24 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Gert Aandewiel per direct opgestapt bij Quick Boys'

‘Gert Aandewiel per direct opgestapt bij Quick Boys’

Gert Aandewiel is per direct opgestapt bij Quick Boys. De hoofdtrainer van de Katwijkse club zou volgens de berichtgeving per direct zijn vertrokken van het sportpark na een opmerking van de nieuwe voorzitter, meldt sportjournalist Niels Dijkhuizen van RTV Drenthe op zijn Twitterpagina.

Turbulent seizoen
Quick Boys beleeft een turbulent en teleurstellend seizoen. De Katwijkers slaagden er niet in om kampioen Spakenburg serieus te bedreigen in de strijd om de titel. Bovendien kwamen Aandewiel en assistent Dirk Kuyt in botsing met spits Yordi Teijsse, die werd verbannen uit de selectie en later weer in genade werd aangenomen. Opvallende afwezige bij de laatste thuiswedstrijd van Quick Boys tegen ACV is Yordi Teijsse, zo niet in de basisformatie en ook niet op de bank zit.

Loopbaan
De 48-jarige oefenmeester plaatse in december 2017 een contract voor anderhalf jaar bij Quick Boys. In het verleden was Aandewiel onder andere werkzaam als trainer bij Haarlem, Sparta, NAC en FC Oss. Als speler kwam hij ook uit voor Quick Boys, FC Volendam, Sparta en Dordrecht’90.

Bestuurscrisis
Tijdens de Algemene Leden Vergadering kozen de leden vrijdagavond een nieuwe voorzitter. Daarop stapte het overige bestuur op, wordt tevens gemeld. Quick Boys heeft nog niet gereageerd op de geruchtenstroom.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD