woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGersom Klok maakt stap naar het betaald voetbal

Gersom Klok maakt stap naar het betaald voetbal

Gersom Klok keert op 25-jarige leeftijd terug in het betaalde voetbal. De vleugelverdediger verlaat HHC Hardenberg en gaat spelen voor FC Emmen, waar Dick Lukkien volgend seizoen de trainer is. Dat meldt RTV Oost.

Klok verliet in 2011 betaald voetbal

Klok speelde sinds 2011 voor HHC Hardenberg. Daarvoor speelde hij vijf seizoenen in het betaalde voetbal. Eerst speelde hij voor BV Veendam en daarna nog één seizoen voor Go Ahead Eagles. Daarna nam HHC Hardenberg hem over. Vijf seizoenen was Klok een belangrijke kracht bij Het tweede Oranje, maar nu hij de mogelijkheid krijgt om via FC Emmen zijn rentree te maken in het betaalde voetbal vertrekt hij bij de club uit Overijssel.

Van aanvaller tot verdediger

Klok kwam bij HHC Hardenberg binnen als aanvaller, maar vertrekt als verdediger. Dit seizoen speelde de 25-jarige voetballer vooral als opkomende back bij de nummer twee van de Topklasse zaterdag van afgelopen seizoen. Het is nog niet bekend voor welke linie FC Emmen Klok gehaald heeft.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD