vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseGenemuiden neemt afscheid van Omar Kavak en Martijn van der Laan

Genemuiden neemt afscheid van Omar Kavak en Martijn van der Laan

Naast doelman Patrick Jansen neemt SC Genemuiden in de zomer afscheid van nog eens twee spelers. De verbintenissen met Omar Kavak en Martijn van der Laan worden niet verlengd, zo schrijft de technische commissie van Genemuiden op de eigen website.

Martijn van der Laan is bezig aan zijn tweede seizoen bij de hoofdklasser. Met name door de coronapandemie kwam Van der Laan vooralsnog niet verder dan 25 optredens in de hoofdmacht. Omar Kavak is voor vele volgers van het zaterdagvoetbal inmiddels een vertrouwde naam. De spits kwam in het seizoen 2016-2017 naar Genemuiden en scoorde in 117 officiële wedstrijden maar liefst 93 doelpunten.

,,De TC van SC Genemuiden heeft de afgelopen competitie loze periode gebruikt om vooruit te kijken naar het volgend seizoen. Als gevolg hiervan is besloten om volgend seizoen de selectie op een aantal posities te verjongen”, zo licht de TC het besluit toe.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD