maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGemor bij Lienden van zowel Kraay jr als Loukili

Gemor bij Lienden van zowel Kraay jr als Loukili

FC Lienden verloor door twee goals in de laatste tien minuten van GVVV (1-2). De schade na afloop bleek groot. Trainer Hans Kraay junior was ontgoocheld en boos op topscorer Abderrahim Loukili. De aanvaller had op zijn beurt stevige kritiek op zijn eigen team.

Genoeg kansen om 4-0 voor te staan

“Ik sta hier met een vervelend gevoel, omdat we hebben verloren. En de nederlaag was terecht. We begonnen goed en lieten GVVV het spel maken. Eigenlijk krijgen we genoeg kansen om 4-0 voor te staan, maar we verzilveren de kansen niet. Zij doen dat wel, dus dan heb je terecht verloren”, somde de voormalig speler van Hercules en IJsselmeervogels op voor de camera van FOX Sports.

Geen winnersmentaliteit getoond

“De trainer is teleurgesteld en terecht. Ik vind dat we hem in de steek hebben gelaten en geen winnersmentaliteit hebben getoond. We hebben er nog zo hard op getraind, maar we hebben het niet goed gedaan.” Kraay junior was op zijn beurt weer boos op zijn aanvaller. “Appie is ons troetelkind, maar bij de 1-1 moet hij even sprinten. Daar gaat het om in het voetbal bij de grote jongens. En niet alleen de balletjes erin te schieten. Dat verwijten we hem.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD