zondag, september 19, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieGemert ziet Van Lierop alsnog vertrekken

Gemert ziet Van Lierop alsnog vertrekken

Johan van Lierop zal komend seizoen toch geen deel meer uitmaken van de selectie van Gemert. De club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal maakte via de officiële kanalen het vertrek van de aanvaller bekend.

De aanvaller maakte deel uit van de selectie voor het nieuwe seizoen, maar kan het spelen en trainen op Derde Divisie-niveau niet meer combineren met zijn werk. Op de website gaf Anthony Geurts namens de technische commissie van Gemert tekst en uitleg over de ontstane situatie. ,,Johan heeft een nieuw project aangenomen dat hij niet had zien aankomen, hij verwacht straks na de zomer een flinke piek in zijn werk. Hij is daar eerlijk over geweest; het is niet te combineren met het aantal trainingen dat nodig is op derde divisie-niveau. Het is amateurvoetbal, werk gaat altijd voor. Daarin valt niemand iets te verwijten, maar jammer is het wel.”Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD