vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieGemert ziet ook Ralf Kemper en Desny Royendijk vertrekken

Gemert ziet ook Ralf Kemper en Desny Royendijk vertrekken

Gemert ziet na Thijs van Pol ook Ralf Kemper en Desny Royendijk na dit seizoen vertrekken. Kemper volgt aanvalskompaan Van Pol naar het Belgische FC Wezel Sport.

,,Ik zit nu al heel wat jaren bij Gemert en dan wordt alles een beetje gewoon. Ik heb eigenlijk nog nooit de kans gehad om elders te kijken, maar nu komt dit op mijn pad en vind ik het leuk om de stap te maken. Mede omdat ook Thijs naar Wezel Sport gaat. Dat geeft het toch iets extra’s”, reageert Kemper op zijn vertrek. Hij erkent dat het financiële aspect heeft meegespeeld in zijn beslissing: ,,Ik hoef daar niet om te liegen. Dat is gewoon een belangrijke afweging geweest.”

Ook Desny Royendijk vertrekt. De doelman fungeert bij Gemert doorgaans als reservedoelman en kwam afgelopen zomer over van JVC Cuijk. Het is nog niet bekend waar hij komend seizoen speelt. Gemert wist wel de contracten met Mark Westerlaken, Coen Brouwers en Ties van Zon te verlengen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD