zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagGemert versterkt selectie met oude bekende

Gemert versterkt selectie met oude bekende

Erwin van den Broek keert na twee jaar afwezigheid weer terug op het oude nest van Gemert. De linksback speelde de laatste twee seizoenen voor sv Deurne. Het nieuws werd bekend gemaakt door de club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal.

De 28-jarige ‘nieuweling’ wist in 2019 met Gemert promotie af te dwingen vanuit de hoofdklasse naar de Derde Divisie. Van den Broek is de derde versterking voor komend seizoen van Gemert. Eerder wist de vereniging al een akkoord te bereiken met Ralf Kemper en Joris Janssen.

Op de website van Gemert gaf Van den Broek uitleg over zijn keuze om terug te keren bij de club. ,,Ik merk in zo’n voetballoze periode nog eens extra hoe fanatiek en ambitieus ik nog steeds ben. Ik vind deze tijd echt een straf, mis het spelletje. Ik ben me er nog eens bewust van geworden dat ik graag nog enkele jaren op het voor mij hoogst haalbare niveau wil spelen. Gemert en de derde divisie zijn die sportieve uitdaging, ik ben blij dat ik hier straks weer aan de slag mag.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD