zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887Gemert verrast Be Quick 1887, Quick'20 gelijk bij Holandia en Goes wint

Gemert verrast Be Quick 1887, Quick’20 gelijk bij Holandia en Goes wint

Be Quick 1887 moet over enkele dagen vol aan de bak om de volgende ronde te bereiken van de nacompetitie. De ploeg uit de Derde Divisie verloor de uitwedstrijd tegen Gemert met twee doelpunten verschil (2-0). Quick’20 speelde gelijk bij Hollandia (1-1) en Goes deed goede zaken door de uitwedstrijd bij Silvolde te winnen. Halsteren en Achilles 1894 speelden gelijk (1-1).

VV Gemert – Be Quick 1887
Ralf Kemper opende na 27 minuten spelen de score in het treffen met de nummer zestien van de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De doelpuntenmaker tikte de bal binnen op aangeven van Jens Leijten. Zes minuten later was het weer raak en verdubbelde Gemert de voorsprong. Een assist van Ralf Kemper werd afgewerkt door Ron Jansen (2-0).

Silvolde – Goes
De uitspelende formatie kwam uitstekend uit de startblokken, na zeven minuten spelen was Kabwe Manengela goed voor de openingstreffer (0-1). In de veertigste minuut kreeg Goes de mogelijkheid om de voorsprong uit te breiden vanaf de strafschopstip. De penalty werd echter gemist door Manengela. In de eerste helft viel er echter nog wel een doelpunt. Blasman kopte op slag van rust de gelijkmaker binnen (1-1).  In de vijftigste minuut stelde Goes orde op zaken, op aangeven van Manengela wist Erwin Franse de bal binnen te lopen (1-2).

Halsteren – Achilles 1894
De twee teams wisten het spektakel te bewaren tot de laatste minuten. In de 85ste minuut leek Halsteren er met de zege vandoor te gaan nadat Sam van de Kreeke van de arbiter vanaf elf meter aan mocht leggen. Hij passeerde de doelman van de tegenpartij (1-0). In de blessuretijd wist Achilles’94 alsnog op gelijke hoogte te komen met Halsteren (1-1) waardoor het zichzelf een veel betere uitgangspositie wist te verschaffen voor de return.

HVV Hollandia – KVV Quick’20 1-1

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD