Volg ons

Derde Divisie

Gemert strikt makkelijk scorende spits Moreno Koenders

Gemert strikt makkelijk scorende spits Moreno Koenders

Gemert heeft zich voor komend seizoen versterkt met Moreno Koenders. De makkelijk scorende spits komt over van eersteklasser Brabantia.

Koenders maakte dit seizoen al 21 treffers voor de Eindhovense ploeg. Eerder speelde hij bij Woenselse Boys en in de jeugd van FC Eindhoven en RKSV Nuenen. ,,Het is jammer dat het seizoen nu onderbroken is, want ik ging best lekker”, zegt de spits op de clubsite van Gemert over zijn flinke doelpuntenproductie dit seizoen.

Bij Gemert is Koenders gehaald om het vertrek van Thijs van Pol en Ralf Kemper op te vangen. ,,Voor mijn gevoel ben ik wel toe aan een stapje hogerop. Ik had in de afgelopen jaren vaker de kans om weg te gaan, maar toen heb ik dat bewust nog niet gedaan. Nu ben ik 21 en wil ik de stap wel wagen. Gemert vind ik gewoon een mooie club, die al meerder malen heeft aangetoond dat je je daar als jonge voetballer kunt ontwikkelen en waarvandaan regelmatig spelers weer hogerop gaan. Ik ben er in de jeugd weleens geweest: gezellig sportpark, dat er goed bij ligt, met naar ik begrepen heb veel publiek bij thuiswedstrijden. Ik heb er veel zin om er straks te beginnen.”

Eerder versterkte Gemert zich al met doelman Stefan Tielemans, die overkomt van Helmond Sport.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie