Volg ons

Derde Divisie

Gemert kan zich opmaken voor finale

Gemert kan zich opmaken voor finale

Gemert liet woensdagavond geen spaan heel van SDO. In Bussum wonnen de Brabanders afgetekend met 5-0. Daarmee is de return gereduceerd tot een formaliteit en kan Gemert zich opmaken voor een finale tegen Staphorst of SC Feyenoord voor één plek in de derde divisie.

Zowel voor als na rust sloeg Gemert in korte tijd twee keer toe. Sander Vereijken en Ralf Kemper zorgden voor treffers in de 20e en 28e minuut al voor een comfortabele voorsprong. En terwijl de ploeg zich opmaakte voor een stormende thuisclub, sloegen de bezoekers weer twee keer toe. Weer was Ralf Kemper twee keer trefzeker, nu zelfs binnen een tijdsbestek van ruim een minuut.

Het verzet van SDO was daarmee definitief gebroken. Willem den Dekker miste nog een strafschop, maar uiteindelijk werd het toch 0-5 door  Jasper Lalisang. SDO eindigde het duel ook nog met tien man na rood voor Dino van Essen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie