maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieGemert kan zich opmaken voor finale

Gemert kan zich opmaken voor finale

Gemert liet woensdagavond geen spaan heel van SDO. In Bussum wonnen de Brabanders afgetekend met 5-0. Daarmee is de return gereduceerd tot een formaliteit en kan Gemert zich opmaken voor een finale tegen Staphorst of SC Feyenoord voor één plek in de derde divisie.

Zowel voor als na rust sloeg Gemert in korte tijd twee keer toe. Sander Vereijken en Ralf Kemper zorgden voor treffers in de 20e en 28e minuut al voor een comfortabele voorsprong. En terwijl de ploeg zich opmaakte voor een stormende thuisclub, sloegen de bezoekers weer twee keer toe. Weer was Ralf Kemper twee keer trefzeker, nu zelfs binnen een tijdsbestek van ruim een minuut.

Het verzet van SDO was daarmee definitief gebroken. Willem den Dekker miste nog een strafschop, maar uiteindelijk werd het toch 0-5 door  Jasper Lalisang. SDO eindigde het duel ook nog met tien man na rood voor Dino van Essen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD