Volg ons
GVVV Panhuis

Derde Divisie

Gemengde reacties op plan over inlassen Veenendaalse derby

Gemengde reacties op plan over inlassen Veenendaalse derby

De gemeente Veenendaal neemt morgen een beslissing of het toestemming geeft voor het inlassen van de Veenendaalse derby tussen DOVO en GVVV. Beide clubs willen op 10 november tegen elkaar oefenen.

,,Het zou fantastisch zijn als het lukt”, aldus Jan Willem de Groot, voorzitter van DOVO. ,,Laat het voetbal van Veenendaal overwinnen”, zegt hij in de Veenendaalse Krant. Er zijn echter wel zorgen rondom de veiligheid.

,,Dat het misgaat tussen spelers geloof ik niet, wel tussen supporters”, reageert Roy Terschegget, aanvoerder van GVVV, in het AD. Voor hem hoeft de oefenderby niet zo nodig: ,,Voor ons heeft het geen zin. Wij kunnen er alleen maar slechter op worden met kans op blessures. Als DOVO zo graag tegen ons wil spelen, moet het gewoon kampioen worden.”

Beide clubs hebben de intentie om, zolang zij in competitieverband niet op hetzelfde niveau spelen, jaarlijks tegen elkaar te oefenen. De laatste Veenendaalse derby dateert van bijna tien jaar geleden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie