zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsKatwijkGemengde gevoelens bij Ricardo Kieboom na derby-debuut

Gemengde gevoelens bij Ricardo Kieboom na derby-debuut

Over vele dingen wordt gezegd dat de eerste keer vaak tegenvalt. Zo zullen ook de meeste “debutanten” terugkijken op hun eerste Katwijkse derby. Doordat de wedstrijd eindigde zoals hij begon, gold voor de beide keepers dat ze ook nog een positief punt uit de derby konden halen, namelijk een clean sheet. Voetbal247.nl keek met de doelman van Katwijk, Ricardo Kieboom, terug op het 0-0 gelijkspel tegen aartsrivaal Quick Boys. ,,We vergeten vooral onze supporters te belonen.”

,,Als keeper ben ik wel blij met het feit dat ik de 0 hou, maar verder was het van onze kant te weinig,” analyseert de oud-Spartaan. ,,Na zoveel sfeeracties en vuurwerk brengen wij vandaag te weinig en vergeten we onszelf, maar vooral onze supporters te belonen. Kosten noch moeite zijn gespaard om ons te ondersteunen, we hebben helaas te weinig terug kunnen geven.”

Na het laatste fluitsignaal maakte Kieboom nog even kort kennis met de rivaliteit die er tussen beide clubs is. ,,Ach ja, dat hoort er allemaal bij he,” zegt de doelman met een glimlach. ,,Ze riepen de hele tweede helft al van alles naar me en toen ik na het laatste fluitsignaal mijn bidon ging pakken, ging dat nog even door.” Het weerhield de Ridderkerker er niet van om even te reageren. ,,Dinsdag hebben we weer en potje en dan is een beetje olie op het vuur mooi meegenomen,” knipoogt Kieboom.

De bekerderby gaat, in tegenstelling tot de afgelopen editie, in ieder geval een winnaar krijgen, maar Kieboom hoeft niet per se de held te worden van een penaltyserie. ,,Natuurlijk is dat leuk, maar ik zie het liever na 90 minuten al beslist zijn. Komende zaterdag wacht ook weer de moeilijke uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg en daar moeten we ook weer topfit aan de aftrap staan,” benadrukt Ricardo Kieboom de belangen van Katwijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD