woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGeen zorgen bij IJsselmeervogels: "Nog 99 punten"

Geen zorgen bij IJsselmeervogels: “Nog 99 punten”

IJsselmeervogels heeft een goede voorbereiding achter de rug, dat konden de Rooien bij de start van de Derde Divisie Zaterdag nog geen vervolg geven. Tegen SteDoCo bleef de ploeg van Sandor van der Heide op een 0-0-gelijkspel steken. Zorgen maakt hij zich niet.

Laatste stukje nog goed doen

“We willen spelen zoals we in de tweede helft hebben gedaan”, vertelde hij tegenover RTV Utrecht. “We hebben toen alleen maar de bal gehad en aan het aanvallen. Via de flanken overkomen, alleen dan moet je het laatste stukje nog goed doen.” De eerste helft was minder, maar niet slecht in de ogen van de trainer. “Tegen ploegen die 4-4-2 of 5-3-2 spelen zal je dit blijven zien. Dan moet je voorkomen dat je een goal tegen komt. Ditmaal brachten de voorste drie niet wat ze moeten doen, met name in vrijkomen en dieplopen. Dat heb ik in de tweede helft wel gezien.”

Het is wel een goede leer

Van duur puntenverlies wilde Van der Heide niets weten. “Er zijn nog 99 punten te verdelen. Dus als dit al duur is klopt het niet. Het is wel een goede leer. Als we alles fit en scherp hebben, dan hebben we een hele goede groep. Dan gaan we nog heel veel wedstrijden winnen. En ook nu had één doelpunt bevrijdend gewerkt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD