Volg ons

Speler van de Week

Geen Voetbal247.nl Speler van het Jaar verkiezing

Geen Voetbal247.nl Speler van het Jaar verkiezing

Er zal deze zomer geen Voetbal247.nl Speler van het Jaar-verkiezing worden gehouden. Reden is de vroegtijdig geschrapte resultaten van seizoen 2019/2020 vanwege de coronacrisis.

De redactie van Voetbal247.nl vindt het daarom niet opportuun om deze zomer Gouden Schoenen uit te reiken voor de beste spelers van de Tweede Divisie en beide Derde Divisies. Voetbal247.nl reikt sinds twee jaar aan het einde van het seizoen een Gouden Schoen uit aan de spelers die door de bezoekers van deze site en de redactie als uitblinkers zijn aangewezen. Eerdere winnaars waren onder meer Marciano Mengerink, Nick van Staveren, Jordie van der Laan, Daan Blij, Tony de Groot en Barry Rog.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Speler van de Week