maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGeen operatie voor Hulsbos, wel einde seizoen

Geen operatie voor Hulsbos, wel einde seizoen

Het seizoen zit erop voor Bart Hulsbos. De verdediger van GVVV speelde op 3 december zijn laatste wedstrijd tegen Katwijk en staat sinds dat moment aan de kant met een liesblessure. Hij zal niet hoeven te worden geopereerd, zo laat de voormalig speler van Huizen weten op de clubsite van GVVV. Wel wacht hem een lang herstel.

Scheefstand in het bekken

Een Duitse liesspecialist heeft voor Hulsbos een speciaal trainingsprogramma opgesteld. Afgelopen weekend was de verdediger bij hem op bezoek. “Hij heeft zeker een kwartier lang met me gesproken en testen uitgevoerd. Hij constateerde dat de liesklachten niet lokaal zijn, op één plek, maar juist verdeeld over de hele liesstreek, waardoor een operatie niet direct zou helpen. Aanleiding daarvoor is een scheefstand in het bekken, iets wat bij veel voetballers voorkomt. Je hoeft daar geen last van te hebben, want je kunt het compenseren met je andere spieren.”

Seizoen al opgegeven

Voor de 33-jarige Hulsbos een opluchting dat hij niet hoeft te worden geopereerd. “Ik ga het programma gewoon volgen, opereren kan altijd nog. Ik heb het seizoen al opgegeven, in januari eigenlijk al. En ik heb geen haast bij het herstel, want ik wil gewoon gezond worden. Na mijn voetbalcarrière wil ik ook gewoon een potje kunnen tennissen”, zo besluit de vaste waarde van GVVV op de clubsite van de Veenendalers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD