dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGeen goals Lisse en Vogels; Rijnsburg in mineur

Geen goals Lisse en Vogels; Rijnsburg in mineur

FC Lisse heeft niet kunnen winnen bij ONS Sneek. De wedstrijd in Friesland kende een rust van liefst drie kwartier door een blessure bij de assistent-scheidsrechter. Na de lange adempauze bleef het bij 0-0. Profiteren van de misstap van de koploper deed IJsselmeervogels niet.

Achtervolgens profiteren niet

De Rooien kwam op De Westmaat niet verder dan 0-0 tegen Jong FC Groningen. Het was al snel mistig aan het IJsselmeer en in de tweede helft trok het zelfs helemaal dicht. Veel zicht was er niet meer, maar de toeschouwers misten uiteindelijk niets. Het verschil tussen beide ploegen blijft zes punten. Scheveningen had zodoende de tweede plaats alleen kunnen pakken, maar op De Houtrust ging Harkemase Boys er verrassend met de zege vandoor. Simon IJzerman scoorde een kwartier voor tijd de enige treffer. ASWH won wel moeizaam bij Capelle. Een achterstand werd weggewerkt door goals van Victor de Blok, Jesper van den Bosch en Peter de Lange. Samen met Scheveningen staat ASWH nu op zeven punten van Lisse.

Rijnsburg zakt af, Quick Boys stijgt

Rijnsburgse Boys heeft zich niet weten te herpakken voor de mispeer van vorige week, want bij VVOG werd opnieuw verloren. Pernelly Biya was de grote man met drie goals, waardoor VVOG inmiddels zelfs het linkerrijtje in is gestormd. Rijnsburgse Boys is achtste met twintig punten, slechts drie meer dan nummer vijftien Harkemase Boys. Quick Boys is zich wel aan het opwerken na een zware reeks. Na de uitzege bij DVS werd nu ook gewonnen bij Jong Almere City met 1-2. Onderin deed Huizen slechte zaken door thuis te verliezen van SteDoCo.

Bekijk de Derde Divisie Zaterdag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD