zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGeen goals GVVV, Barendrecht, Jong AZ én Katwijk

Geen goals GVVV, Barendrecht, Jong AZ én Katwijk

De eerste middagduels in de Tweede Divisie hebben geen goals opgeleverd. Ondanks een zeer levendig duel op Panhuis werd er niet gescoord. Het leverde Barendrecht een eerste punt op. Jong AZ en Katwijk hadden net zoals GVVV het openingsduel gewonnen, maar ook zij kwamen niet tot scoren.

GVVV – Barendrecht 0-0

Al in de tweede minuut kreeg Marlon Oranje een levensgrote kans, hij schoot echter vrij voor het doel over. Aan de andere kant had Robin Mulder al zijn derde van het seizoen kunnen maken. De voorzet van Martin van Eck kon hij net niet afronden. Na een klein halfuur wist Mulder de achterlijn te bereiken en was Marc van Splunter al kwijt. Frank Tervoert kon het laatste zetje alleen niet geven.

De thuisploeg had inmiddels dan ook de overhand, maar net zo snel ontstond er weer een megakans aan de andere kant van het veld. Melvin Winterberg had Johan Jansen al omspeeld, maar Bas Mourits presteerde het om voor een leeg doel op de lat te schieten. De bezoekers counterden een minuut later ook levensgevaarlijk, maar nu raakte Danny Moster de paal. Op slag van rust waren de rollen andermaal omgedraaid. Mulder dacht al aan te mogen leggen voor de 1-0, maar Van Spluter wist de voorzet van Van Eck nog net wet te tikken.

In het tweede bedrijf was er een heel ander beeld zichtbaar. De defensieve stellingen werden beter ingekleed en het werd een schaakspel. Eén van de eerste momenten was na ruim een uur. Vincent van der Voort werd vrijgespeeld, maar de invaller schoot recht in de handen van Van Splunter. Tervoert kopte uit een voorzet van Mulder ook nog in het zijnet, daar bleef het echter bij. GVVV heeft nu vier punten op de teller, voor Barendrecht is dit het eerste punt.

Jong AZ – Katwijk 0-0

In het eerste kwartier was het aftasten op het nieuwe trainingscomplex van AZ, waar het beloftenteam de thuiswedstrijden zal afwerken. Donny van Oijen leverde vervolgens het eerste schot af, maar hij mikte naast. De eerste helft bleef dan ook doelpuntloos. In het tweede bedrijf begon Katwijk de overhand te krijgen en werd een voorzet van Mike van den Ban door niemand binnengelopen. Niet veel later vond de van Koninklijke HFC overgekomen speler wel Marciano Mengerink, hij schoot de bal alleen recht op doelman Olij. De goalie wist ook een kopbal van Robbert Susan te keren, waardoor er ook in dit duel geen doelpunt viel. Beide clubs staan nu op vier punten.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD