Volg ons

Ajax amateurs

Geen DEM maar Ajax zaterdag voor Sercan Yilmaz

Geen DEM maar Ajax zaterdag voor Sercan Yilmaz

Sercan Yilmaz heeft besloten zijn aangekondigde overstap naar DEM te annuleren. De 21-jarige aanvaller van AFC’34 kiest ervoor om volgend seizoen uit te komen voor Ajax amateurs.

Volgens het NoordHollands Dagblad liggen veranderde werkomstandigheden ten grondslag aan de beslissing. Yilmaz scoorde dit seizoen 14 keer voor de Alkmaarders en zag zijn aanvalskompaan Stefan Smal eerder al vertrekken naar de amateurtak van de Amsterdamse profclub. Smal wordt gezien als opvolger van de naar FC Volendam vertrekkende Koen Blommestijn.

Bij Ajax zaterdag heeft Kenneth Misa-Danso aangegeven een stapje terug te doen. Volgens Het Amsterdamsche Voetbal zal de aanvaller wel blijven meetrainen, maar kiest hij er vanwege zijn maatschappelijke carrière voor om zijn wedstrijden voor het derde elftal te spelen. ,,Sinds begin maart heb ik een nieuwe baan bij het Leger des Heils. Ik ga daar onregelmatige diensten draaien, waardoor ik niet meer in staat ben elk weekend aanwezig te zijn. Vandaar dat ik heb besloten om voorlopig een stap terug te doen. Op de zaterdagen die ik kan, speel ik komend seizoen bij de Zaterdag 3 mee”, legt hij uit aan de website.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Ajax amateurs