Volg ons

Derde Divisie

Geen Achilles ’29 maar Be Quick 1887 voor Youri ter Arkel

Geen Achilles ’29 maar Be Quick 1887 voor Youri ter Arkel

Be Quick 1887 heeft haar selectie voor komend jaar versterkt met Youri ter Arkel. De 19-jarige, linksbenige centrale verdediger komt over van SV Meppen, waar hij één seizoen heeft gespeeld en promoveerde vanuit de Regionalliga Nord naar de 3e Bundesliga.

Stage bij Achilles
Ter Arkel doorliep achtereenvolgens de jeugdopleiding bij GVAV en Be Quick, waarna hij nog twee seizoenen actief was bij FC Groningen. Bij Be Quick treft hij zodoende een aantal spelers, waarmee hij in de jeugd van Be Quick actief was. Onlangs liep Ter Arkel stage bij Achilles ’29, maar dat resulteerde niet in een contract.

Van der Vlag
De Groningse club heeft bovendien een extra keeper toegevoegd aan haar selectie nadat Peter van der Vlag ondanks zijn toezegging de club te komen versterken alsnog naar FC Emmen verkaste. De Derde Divisionist besloot zodoende Frank Schilstra door te schuiven vanuit het tweede elftal, waardoor trainer Kevin Waalderbos toch weer de beschikking heeft over drie keepers heeft.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie