zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGediplomeerde Kraay junior blijft bij FC Lienden

Gediplomeerde Kraay junior blijft bij FC Lienden

Hans Kraay junior staat ook volgend seizoen voor de groep bij FC Lienden. De oefenmeester keerde afgelopen zomer terug op De Abdijhof en is sinds afgelopen week ook een gediplomeerd trainer. Het maakt het mogelijk dat hij verder gaat in de Tweede Divisie.

Eindelijk op eigen benen

Deze week is er een evaluatie geweest tussen het bestuur van de Stichting Voetbalondersteuning FC Lienden en de trainer. Eerder was Kraay jr. al zeven jaar succesvol met de club uit de Betuwe en waaide vervolgens uit naar SVZW, JVC Cuijk en DOVO. In die periode was hij altijd de rechterhand van Piet de Kruif, omdat hij zelf nog niet in het bezig was van de juiste trainingspapieren. Die heeft Hansie Hansie inmiddels behaald.

Middenmoot maximaal haalbare

De televisiepresentator en voormalig profvoetballer kent een wisselvallige eerste helft van het seizoen met FC Lienden. Vijf zeges, gecombineerd met zes nederlagen en zes puntendelingen resulteren voorlopig in de tiende plaats. De voorsprong op plaats vijftien is echter slechts vier punten. De clubleiding vindt de middenmoot echter een realistische doelstelling en tevens het maximaal haalbare. Daarom zijn beide partijen dan ook zeer tevreden en is er snel besloten er een nieuw jaar aan vast te plakken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD