Home Competities Hoofdklasse Geboren en getogen Alphenaar eerste nieuwkomer voor hoofdklasser ARC

Geboren en getogen Alphenaar eerste nieuwkomer voor hoofdklasser ARC

Clubs in het amateurvoetbal zijn druk doende om selecties samen te stellen voor het seizoen 2021/2022, zo ook ARC. De hoofdklasser uit Alphen aan den Rijn maakte recent de komst van Pepijn Kooij bekend via de officiële kanalen. De middenvelder komt over van plaatsgenoot Alphense Boys.

- Advertentie -

De 27-jarige middenvelder begon met voetballen bij Alphense Boys. Vervolgens speelde hij achtereenvolgens zijn wedstrijden in de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam en Sparta Rotterdam. Na laatstgenoemde periode keerde hij terug naar Alphense Boys en maakte daarna een uitstapje naar FC Rijnvogels.

Op de website van ARC gaf de aanwinst tekst en uitleg over zijn keuze voor ARC. “Ik heb de afgelopen jaren meermalen nagedacht om naar ARC over te stappen. Toen ook gesprekken gehad. Ook vaak op de club geweest. Ik heb veel vrienden die in ARC 1 gespeeld hebben of er nu nog inspelen. Dus heb ik ervaren dat ARC een leuke en gezellige club is waar zowel prestatie als plezier heel belangrijk zijn. Dat alles bij elkaar in combinatie met voetballen op zaterdag en mijn eigen fitheid gaven de doorslag om de overstap te maken en nu ga ik de concurrentiestrijd aan voor een plek centraal achterin, maar ik kan ook als controlerende middenvelder spelen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES