donderdag, juli 7, 2022
HomeAfrica Cup of NationsGambia Mali voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Gambia Mali voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

 

De Afrika cup is in volle gang. In speelronde 2 komen Gambia en Mali komen elkaar tegen in poule F.  Beide teams hebben 3 punten nodig om zichzelf te kwalificeren voor de knockout fase. 

Gambia en Mali hebben de eerste wedstrijd beide gewonnen met 1-0 en beide teams zijn gebrand om te winnen. De geschorste Malinense wissel speler El Bilal Toure moet de wedstrijd vanaf de tribune toe kijken. 

 VS

Datum: Zondag 16 januari
Aftrap: 14:00 Stade Limbe in Kameroen

Gambia vs Mali: Africa cup voorspelling

Terwijl beide teams de eerste wedstrijd hebben gewonnen, zit Mali in een betere wedstrijd vorm. Mali heeft de afgelopen 5 wedstrijden gewonnen terwijl Gambia de afgelopen 5 wedstrijden maar 3 keer gewonnen heeft. 

De laatste keer dat de 2 landen tegen elkaar speelde was in 2017. Het werd toen 0-0 in Gambia en in Mali won Mali met 4-0. 

Gambia vs Mali: Afrika Cup goktips

Mali is de kwalificatie ongeslagen door gekomen. Met 6 gespeeld, 5 gewonnen en 1 gelijk is Mali met veel zelfvertrouwen naar de Afrika cup afgereisd. 

Gambia werd van de 6 kwalificatie wedstrijden er maar 3 gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren. Door een play-off wedstrijd tegen Djibouti die eindigde in een gewonnen penalty wedstrijd van (3-2). Door deze vorm is Gambia met vol blij schap gekwalificeerd maar is dat genoeg voor de Afrika cup.

Gambia vs Mali: Winkansen

Volgens de quotering is Mali de grootte favoriet voor de aankomende wedstrijd.

Als Mali de wedstrijd wint is de quotering 1.72! Weet Mali de wedstrijd te winnen om zichzelf te laten kwalificeren. 

Als Gambia de 3 punten binnenhaalt is de quotering wel liefst 6 keer het in gezette bedrag! Zou Gambia als underdog haar zelf kwalificeren en een stunt neerzetten?

Als de punten verdeeld worden is de quotering 3.25! Word de kwalificatie voor de knockout fase van beide teams uitgesteld?

Heb je vertrouwen dat Gambia de alleen scorende ploeg is? De quotering daarvan is 15! Soort Mali als enigste is de notering 5.50!

Denk je dat Gambia met 1-0 wint en scoort voor rust? Dat is lekker cashen met een quotering van wel liefst 17!

Gambia vs Mali: Hoe claim ik mijn free bets​

Gratis bets inzetten op je favoriete club? Bij Gambia tegen Mali kan dat! Met gratis weddenschappen betaal je zelf niks voor het plaatsen van een weddenschap en kun je er wel winst aan overhouden! Voor beide ploegen zijn free bets in te zetten. 

In de algemene voorwaarden van Bet365 lees je meer over de gratis weddenschappen en de voorwaarden. Wil je aan de slag met de gratis weddenschappen? Hieronder leggen w je het stap voor stap uit!

Hoe claim ik mijn free bets voor Gambia – Mali? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS