maandag, juli 4, 2022
HomeAfrica Cup of NationsGambia Mali livestream: Afrika Cup preview, aftraptijd en teamnieuws

Gambia Mali livestream: Afrika Cup preview, aftraptijd en teamnieuws

De Afrika cup is in volle gang. In speelronde 2 treffen Gambia en Mali, beide teams strijden voor een plek in de knock-out fase. Beide landen hebben aan 3 punten genoeg om zichzelf te kwalificeren voor de knock-fase.

Mali is in goede vorm, in de kwalificatie heeft Mali 6 gespeeld, 5 gewonnen en 1 gelijkspel. Gambia heeft in de kwalificatie 6 gespeeld, 3 gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren.

De eerste wedstrijd wisten beide teams te winnen. Mali versloeg in een bijzonder duel Tunesië. De scheidsrechter floot namelijk tot tweemaal (!) toe te vroeg af. In de 85ste minuut hield de scheidsrechter voor gezien. Toen werd na enkele minuten besloten om nog door te spelen.

In de 89 minuut maakte dezelfde scheidsrechter opnieuw dezelfde fout. Hij floot te vroeg af. Beide teams zochten na protesteren kleedkamer op en Mali nam de punten mee. Ze wonnen, met een man minder, uiteindelijk met 1 – 0.

Gambia heeft ook een bijzondere wedstrijd gespeeld. Bij aanvang van de wedstrijd vergaten ze de volksliederen te spelen. Een bijzonder geval. Tegen Mauritanië won het met 0 – 1. Dankzij een doelpunt van Ablie Jallow wisten de Gambianen vroeg op voorsprong te komen. In de 10de minuut schoot de Gambiaan een snoeihard schot in de kruising. Echt een pareltje.

VS

Datum: Zondag 16 januari
Aftrap:14:00, Stade Limbe, Ivoorkust

Gambia vs Mali: Live stream

Gambia – Mali kijk je eenvoudig live op Bet365. Je kan tijdens het gokken de wedstrijd live meekijken. Met Bet365 kan precies kijken wat er gebeurt tijdens de wedstrijd.

Je kan de wedstrijd live meekijken zodra je een keer geld hebt gestort op je account. Vanaf dat moment kan je de wedstrijden live mee kijken. Je hoeft niet een weddenschap te plaatsen om de live stream te kunnen kijken.

De hele Afrika Cup is gratis te zien bij Bet365 zodat je live kan wedden en kijken tegelijkertijd. Meld je vandaag nog aan om de wedstrijd van Gambia – Mali te kunnen kijken.

Gambia vs Mali: Voorbereiding & laatste nieuws

Gambia en Mali hebben maar 2 keer tegen elkaar eerder gespeeld. Het werd toen 0-0 in Gambia en Mali won thuis met 4-0 (2017).

Gambia werd eerste in haar poule met 10 punten waarvan het team uit Oost-Afrika 3 keer won. Mali werd eerste in haar poule met 5 overwinningen.

Mali is de afgelopen 5 wedstrijden ongeslagen terwijl Gambia de laatste 5 wedstrijden, maar 1 keer won.

Gambia vs Mali: Wanneer is de aftrap?

Gambia tegen Mali trapt zondag 16 januari af om 14:00 in het stadion Stade Limbe. 

Gambia vs Mali: Team nieuws

Beide team hebben weinig blessures, corona besmettingen of andere redenen voor afwezigheid. Enkel El Bilal Toure is geschorst. Hij mist de wedstrijd aangezien hij na een invalbeurt een rode kaart pakte. We verwachten dat beide teams ongeveer in dezelfde opstellingen gaan spelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS