Volg ons
Joop Gall Spakenbrug (1)

Tweede Divisie

Gall: “Momenten dat je het mes dwars in de bek moet hebben”

Gall: “Momenten dat je het mes dwars in de bek moet hebben”

Spakenburg leek op weg naar de eerste zege onder leiding van trainer Joop Gall. Een 0-2-voorsprong werd in de laatste minuut toch nog weggegeven tegen GVVV. Ondanks het gelijkspel was Gall na afloop positief gestemd over de prestatie van zijn ploeg.

Vooraf teken je ervoor

Uiteraard niet over het resultaat. “Een dompertje dat we toch nog zo laat een goal tegen krijgt. Vooraf tekende ik ervoor, maar nu is het zuur. We hebben winst gehaald dat we in het collectief ongelooflijk hard gewerkt hebben. Gedisciplineerd in onze taak gespeeld, zoals het dan zo mooi heet. Dat is voor ons het begin.”

Voetbal is ook details

Spakenburg kwam op 0-2. “En dan reken jij je toch wat rijker dan één punt, maar voetbal is ook details. Je kunt zo hard werken als je wilt, maar het zijn momenten dat je het mes dwars in de bek moet hebben en niets aan het toeval moet overlaten. En dat hebben we in de eindfase een beetje nagelaten.” Op de counter lagen er vooral kansen, maar de snelheid voorin werd niet benut. “Omdat we heel slordig waren in het controleren van de bal. Als we de bal veroverden, waren we de bal gelijk weer kwijt. Er was geen rustmoment en daardoor kwamen de spitsen op een eiland te staan.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie