donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGall: "Momenten dat je het mes dwars in de bek moet hebben"

Gall: “Momenten dat je het mes dwars in de bek moet hebben”

Spakenburg leek op weg naar de eerste zege onder leiding van trainer Joop Gall. Een 0-2-voorsprong werd in de laatste minuut toch nog weggegeven tegen GVVV. Ondanks het gelijkspel was Gall na afloop positief gestemd over de prestatie van zijn ploeg.

Vooraf teken je ervoor

Uiteraard niet over het resultaat. “Een dompertje dat we toch nog zo laat een goal tegen krijgt. Vooraf tekende ik ervoor, maar nu is het zuur. We hebben winst gehaald dat we in het collectief ongelooflijk hard gewerkt hebben. Gedisciplineerd in onze taak gespeeld, zoals het dan zo mooi heet. Dat is voor ons het begin.”

Voetbal is ook details

Spakenburg kwam op 0-2. “En dan reken jij je toch wat rijker dan één punt, maar voetbal is ook details. Je kunt zo hard werken als je wilt, maar het zijn momenten dat je het mes dwars in de bek moet hebben en niets aan het toeval moet overlaten. En dat hebben we in de eindfase een beetje nagelaten.” Op de counter lagen er vooral kansen, maar de snelheid voorin werd niet benut. “Omdat we heel slordig waren in het controleren van de bal. Als we de bal veroverden, waren we de bal gelijk weer kwijt. Er was geen rustmoment en daardoor kwamen de spitsen op een eiland te staan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD