zondag, 3 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGall: "Daardoor ga je uiteindelijk verliezen"

Gall: “Daardoor ga je uiteindelijk verliezen”

Joop Gall kreeg na afloop van de wedstrijd tegen UNA te horen dat de goal van de tegenpartij eigenlijk niet had mogen tellen. De bal werd met de arm gecontroleerd alvorens André Krul gepasseerd werd. De trainer van Spakenburg verscheen voor de camera van FOX Sports om erover te praten.

Hands

Gall heeft de hands zelf niet gezien. “Nee, ik was daar te ver vanaf. Maar ik heb wel begrepen dat alle andere mensen het wel hebben gezien, min de scheidsrechter”, vertelde Gall, die UNA niet zozeer als de partij met de grootste kansen zag. “Een grote kans is een penalty, die in mijn ogen van die afstand te zien was dat hij terecht was. Die benuten zij niet, dat was de grootste kans. Maar je moet niet vergeten dat Olivier Pilon ook alleen één op één met de keeper staat, maar die niet kiest om er even langs te tikken, maar er tegenaan. Maar in de tweede helft hadden we wel meer spelaandeel dan in de eerste helft, het werd meer een wedstrijd.”

Ook Spakenburg schuldig

Gall gaf overigens niet alleen de scheidsrechter de schuld. “Kansen, het waren veelal dode momenten van UNA. Hachelijke momenten voor de goal. Daardoor ga je uiteindelijk ook nog eens verliezen. Want we leiden het ook nog eens zelf in door halfslachtig en niet goed weg te werken, ballen half raken. Ik zie één vrije bal die wij gewoon zelf doorkoppen. Dan blijf je in die situatie hangen en dan gaat het nog een keer fout. Alhoewel ongeoorloofd, dat wel, maar het gaat een keer fout en dat is wel gebeurd”, aldus de oefenmeester, die nu graag vooruit kijkt naar de vier wedstrijden die nog resten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD