Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Galavoorstelling van DVS’33 tegen FC Lisse, Harkemase Boys pakt punten in Amsterdam

Galavoorstelling van DVS’33 tegen FC Lisse, Harkemase Boys pakt punten in Amsterdam

DVS’33 was zaterdagmiddag heer en meester in de thuiswedstrijd tegen FC Lisse (9-1). Voor de pauze wist de ploeg uit Ermelo al zes keer het net van de tegenstander te vinden. Olivier Pilon was goed voor drie treffers en Oktay Öztürk voor vier doelpunten. In Amsterdam ging Ajax onderuit tegen Harkemase Boys.

DVS’33 – FC Lisse 
De uitploeg kreeg de eerste kans van de wedstrijd, maar Siali wist deze niet om te zetten naar een treffer. DVS’33 deed het wat dat betreft beter in de openingsfase. Berry Powel was de aangever en Olivier Pilon wist het net van de tegenstander te vinden (1-0). Na iets meer dan een kwartier spelen stond de 2-0 al op het scorebord. Met een schot van afstand van Öztürk, die in de kruising van het doel verdween, verdubbelde DVS’33 de voorsprong. In de 21ste minuut werd het duel al in het slot gegooid door DVS’33. Vloedgraven haalde de achterlijn en zijn voorzet werd op waarde geschat door Pilon (3-0). Net binnen het half uur kreeg de thuisploeg een tik te verwerken. Powel moest het speelveld verlaten vanwege een blessure. Ondanks deze aderlating ging DVS’33 gewoon verder met het maken van doelpunten. Na 45 minuten spelen stond er 6-0 op het scorebord. Öztürk en Pilon waren goed voor doelpunt nummer vier en vijf. Pilon werd na zijn treffer in de 36ste minuut vervangen door Maurice de Ruiter en laatstgenoemde was even later goed voor doelpunt nummer zes in het voordeel van DVS’33.

DVS’33 nam geen gas terug en in de 48ste minuut wist Öztürk de doelman van FC Lisse voor de zevende keer die middag te passeren (7-0). Na een uur spelen was het alleen nog maar de vraag of de ploeg uit Ermelo de dubbele cijfers zou halen. Dit nadat De Ruiter, zijn tweede en dus de achtste treffer van DVS’33 wist te maken (8-0). In de 82ste minuut werd door Rowdy van der Putten de spreekwoordelijke eer gered voor FC Lisse (8-1). Daarmee was het niet de laatste treffer van de middag. In de slotfase wist Özturk een toegekende strafschop te benutten (9-1).

Ajax (am) – Harkemase Boys
In de 34ste minuut werd de ban gebroken door Jens Jurn Streutker, dit in het voordeel van Harkemase Boys (0-1). De tweede helft was pas net begonnen toen Robert Stelpstra Harkema wederom aan een treffer wist te helpen (0-2).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag