dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGAE-speler Langedijk: Overgoor schold me verrot

GAE-speler Langedijk: Overgoor schold me verrot

Pieter Langedijk weet dat zijn club Go Ahead Eagles een wat tegenvallende start van het seizoen doormaakt en is zich ervan bewust dat er tegen FC Oss gewonnen moet worden.

Langedijk weet bovendien dat hij zelf beter moet. Tegenover De Stentor is hij erg zelfkritisch. ,,Ik kijk naar mezelf en kan veel beter dan ik tot nu toe heb laten zien.”

Verdedigend

Langedijk weet van zichzelf dat hij voornamelijk verdedigend nog moet bijleren. ,,Niet voor niets schold Sjoerd (Overgoor, red.) me vorige week tegen Almere City verrot. Aan de bal is het vaak heel leuk allemaal, maar in de omschakeling moet het beter.”

Meeste kilometers

De oud-speler van RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam krijgt nog wel eens het verwijt dat hij een wat ongeïnteresseerde indruk maakt. ,,Het komt ook door mijn loopje. Het lijkt alsof ik niet voluit ga in verdedigend opzicht, maar dat is onterecht. Ik loop juist de longen uit mijn lijf en uit de testen blijkt dat ik samen met Joey Suk de meeste kilometers maak van allemaal. Het oogt alleen anders en dan heb ik de schijn tegen. Dat is wel een verbeterpuntje.”

Go Ahead Eagles bezet momenteel de vijftiende plaats met zeven punten uit net zoveel wedstrijden.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD