dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieGabriel Fernando verruilt ONS Sneek voor Harkemase Boys

Gabriel Fernando verruilt ONS Sneek voor Harkemase Boys

Harkemase Boys heeft voor het nieuwe seizoen de 21-jarige Gabriel Fernando vastgelegd waarmee men zeer content is, zo staat te lezen op de clubwebsite.

Niet alleen omdat er nog meer 2e en 3e divisieclubs aasden op de student Finance en Control (Stenden Hogeschool in Leeuwarden) maar omdat men een speler binnenhaalt die op verschillende posities in de verdediging kan spelen. Hij heeft zelf een voorkeur voor de linksbackpositie waar hij op z’n best is. Daarnaast beschikt Gabriel over veel bravoure in zijn spel, een vlammend schot en kan hij sterk 1 op 1 verdedigen. Bovendien komt hij met zijn aardige snelheid regelmatig mee op.

Fernando is zelf ook blij met zijn overstap van Sneek naar Harkema. Hij begon met voetballen bij Be Quick om vervolgens via FC Groningen, SC Cambuur, Leeuwarder Zwaluwen, 2 seizoenen uit te komen voor ONS Sneek.

“Ik ben na 2 seizoenen eigenlijk wel toe aan een stap hogerop. De TC van Harkemase Boys heeft veel vertrouwen in mij uitgesproken en uiteraard heeft ook meegespeeld dat ik nu maar een kwartiertje hoef te rijden van Damwoude(woonplaats) naar Harkema. Ik heb er zin in”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD