dinsdag, maart 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlAfrica Cup of NationsGabon - Marokko voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Gabon – Marokko voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

De Afrika cup is in volle gang en Marokko heeft zich bij het ingaan van de derde speelronde al geplaatst voor de knock-outs. Vanavond speelt het nog de laatste groepswedstrijd tegen Gabon. 

Ghana en Comoren gingen met respectievelijk 1-0 en 2-0 ten onder tegen de Marokkanen. Gabon presteert prima, zij wisten met 1-0 te winnen van Comoren en speelden met 1-1 gelijk tegen Ghana. 

vlag gabon

VS

Datum: Dinsdag 18 januari
Aftrap: 20:00, Stade Ahmadou Ahidjo, Yaoundé, Kameroen.

Gabon vs Marokko: Afrika Cup voorspelling

De bekendste speler van Gabon is toch wel Arsenal-spits Pierre-Emerick Aubemeyang. De spits heeft geen minuut gespeeld en is inmiddels naar huis gegaan met problemen aan zijn hart. 

In plaats van Aubameyang stonden Boupendza en Bounaga. Boupendza speelt normaal bij Al Arabi terwijl Boanga in de Frans Ligue 1 bij Saint-Etienne speelt. 

Marokko is de grote favoriet in deze wedstrijd ondanks dat ze al geplaatst zijn en deze wedstrijd dus niet meer cruciaal is. Ook Gabon is zo goed als zeker geplaatst doordat de beste nummers 3 in de poulefase doorgaan. 

Voor de tegenstander in de knock-outs is het wel belangrijk om een zo goed mogelijke positie in de poule te veroveren. Marokko heeft dus nog wel degelijk belang bij het winnen van de groep, daarvoor is een gelijkspel al voldoende.

Ook Gabon heeft aan een gelijkspel genoeg om zich als nummer 2 in de poule te plaatsen voor de knock-out fase.

Gabon vs Marokko: Afrika Cup goktips

Met beide clubs die genoeg hebben aan een gelijkspel zou de wedstrijd nog wel eens in 0-0 kunnen eindigen. Tot nu toe is de Afrika Cup niet echt een doelpuntenfestijn en dit affiche doet vermoeden dat die trend zich wel eens door kan zetten. 

Gaat Zakaria Aboukhlal zijn tweede goal maken in de Afrika Cup? De spits van AZ zorgde in de 89ste minuut voor opluchting in de wedstrijd tegen de Comoren toen hij de 2-0 binnenschoot na een moeizame wedstrijd. 

Ben je er juist van overtuigd dat Marokko vrij kan spelen en nog wel eens een grote score kan neerzetten tegen Gabon? Meer dan 2.5 doelpunten levert je een quotering van 3.10 op terwijl er ook veel weddenschappen met handicap zijn om met een hogere quotering te krijgen dan bij een normale overwinning van Marokko. 

Op zoek naar nog meer goktips en wil je er achter komen welke weddenschap je het meest op gaat leveren? Lees dan ook eens ons artikel over wedden op voetbal

Gabon vs Marokko: Winkansen

Hieronder hebben we een selectie verzameld van de meest interessante weddenschappen voor deze wedstrijd. Deze quoteringen kunnen nog veranderen voor de wedstrijd, kijk op Bet365 voor de huidige quoteringen. 

Winst Gabon: 7.90
Gelijkspel: 3.10
Winst Marokko: 1.70
Eindstand 0-0: 5.00
Minder dan 2.5 doelpunten: 1.36
Meer dan 2.5 doelpunten: 3.10
Doelpunt Aboukhlal: 3.40

Gabon vs Marokko: Hoe claim ik mijn free bets

Je kunt vanavond risicoloos een weddenschap plaatsen door een gratis weddenschap te claimen en die in te zetten op Gabon – Marokko. Let op de voorwaarden van de gratis weddenschappen, het kan zijn dat je het in moet zetten op een minimale quotering. 

Hoe claim ik mijn free bets voor Gabon – Marokko? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD