Volg ons

Tweede Divisie

‘Gaat niet lang duren voor profclubs zich melden voor Excelsior Maassluis-spits Marius van Mil’

‘Gaat niet lang duren voor profclubs zich melden voor Excelsior Maassluis-spits Marius van Mil’

Marius van Mil is de sensatie van Excelsior Maassluis. De pas 18-jarige aanvaller weet in zijn eerste seizoen in de Tweede Divisie verbluffend makkelijk het doel te vinden.

Ahmad Mendes Moreira, oud-speler van de Tricolores, voorspelt in het AD dat de spits binnenkort op de radar zal verschijnen van profclubs: ,,Gaat natuurlijk niet lang duren voordat de BVO’s zich hier gaan melden.’’ Van Mil zelf blijft bescheiden: ,,Ik zit hier nu goed en ben blij met de kansen die ik van de trainer krijg. Maar een stap hogerop naar het profvoetbal zie ik natuurlijk wel zitten. Nee, ik heb nog geen zaakwaarnemer.”

Trainer Dogan Corneille predikt vooral geduld voor zijn ruwe diamant: ,,Laat hem nu eerst eens wennen aan die tweede divisie. De clubs gaan straks vast over hem praten, zich op hem instellen, dan gaan ze hem misschien anders verdedigen.” Van Mil zelf heeft in ieder geval zich ten doel gesteld om dit seizoen 15 keer te scoren. Het talent van Excelsior M heeft er nu 3 in liggen. Raily Ignacio voert de topscorerslijst aan met 6 goals.

Foto: Harry Noordhof

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie