dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysGaari: 'Ik wil het hoogst haalbare nastreven'

Gaari: ‘Ik wil het hoogst haalbare nastreven’

Danny Buijs tipte hem al voor het betaald voetbal en afgelopen zomer won hij zijn eerste grote prijs als international van Curaçao. De carrière van Jurien Gaari heeft duidelijk de weg omhoog gevonden. Stiekem droomt de 23-jarige verdediger dan ook nog van een profavontuur.

Op zijn plek in Werkendam
,,Ik wil het hoogst haalbare nastreven”, bekent Gaari in gesprek met Voetbal247.nl. ,,Al wil ik benadrukken dat ik op dit moment op m’n plek ben bij Kozakken Boys. We hebben een goede en leuke spelersgroep en meelevende supporters. Maar ik ben eerlijk als ik zeg dat ik altijd wel een clausule in mijn contract heb laten opnemen mocht zich een profclub aandienen.”

Verbeteren
Gaari, die in de A-jeugd twee seizoenen uitkwam voor Excelsior, heeft de hoop om bij een betaald voetbal organisatie te kunnen spelen dan ook nog niet opgegeven: ,,Ik merk dat ik elk jaar beter word en ben daar ook heel erg mee aan het werk. Wanneer we met Curaçao onderweg zijn, probeer ik zoveel mogelijk op te steken van mijn medespelers die bij grote clubs spelen. Ik kijk vaak mijn eigen beelden terug om te zien waar ik me kan verbeteren en overdag werk ik met een personal trainer om sterker te worden.”

Vangnetten
,,Omdat er momenteel ook geen concrete interesse is, focus ik me volledig op Kozakken Boys. Het is wel mooi om te horen dat Danny Buijs zegt dat ik stabieler ben geworden. Dat vind ik zelf ook en mijn voorzetten worden ook beter. Toen ik net bij Kozakken Boys speelde, moesten ze nog regelmatig een bal halen als er weer eens één over de vangnetten was gevlogen”, besluit hij lachend.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD