Volg ons

Tweede Divisie

G.V.V.V. versterkt selectie met verdediger Van Wijk: ‘Joël is het grote talent van Ede’

G.V.V.V. versterkt selectie met verdediger Van Wijk: ‘Joël is het grote talent van Ede’

Joël van Wijk zal komend seizoen het shirt dragen van G.V.V.V. De verdediger speelt zijn wedstrijden nu nog voor het in de eerste klasse uitkomende DTS Ede. De club uit de Tweede Divisie maakte via de officiële kanalen bekend dat de nieuwste aanwinst zijn handtekening plaatste onder een contract voor één seizoen.

Voetballer van het jaar
De 24-jarige Edenaar begon met voetballen bij zijn huidige club DTS Ede. Hij doorliep daar de gehele jeugdopleiding en wist een vaste waarde te worden in het eerste elftal. Van Wijk speelde al meer dan honderd wedstrijden voor het vlaggenschip van de vereniging. In 2018 werd hij uitgeroepen tot voetballer van het jaar in de gemeente Ede.

Groot talent
Technisch manager Rob de Boer van G.V.V.V. sprak lovende woorden over de nieuwste aanwinst. ,,Joël is het grote talent van Ede. Een centrale verdediger van 1,95 meter. Het is mooi om een regiotalent aan onze selectie te kunnen toevoegen.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie