Volg ons

Tweede Divisie

G.V.V.V.-aanwinst Van Willige is ambitieus: ‘Ik wil het de staf zo lastig mogelijk maken en de strijd aangaan’

G.V.V.V.-aanwinst Van Willige is ambitieus: ‘Ik wil het de staf zo lastig mogelijk maken en de strijd aangaan’

Jan van Willige maakt komend seizoen de overstap van hoofdklasser NSC naar het in de Tweede Divisie spelende G.V.V.V. In een interview op de officiële website van de club uit Veenendaal stak hij zijn ambitie niet onder stoelen of banken. Hij wil zo snel mogelijk de reservebank verruilen voor een plaats onder de lat, al weet hij ook dat hij daarvoor waarschijnlijk nog enige tijd geduld op zal moeten brengen.

Lange termijn
,,Ik ben erg blij en trots om voor G.V.V.V. te gaan spelen. Het is een grote amateurclub. Met Rob de Boer heb ik een erg goed gesprek gehad en daar sprak veel vertrouwen uit. Ik ben gehaald voor de lange termijn, met als doel om uiteindelijk eerste keeper te worden. Dat is ook mijn eigen doel, dat wil ik het liefst zo snel mogelijk halen”, aldus Van Willige op de voornoemde website.

Respect
Johan Jansen is al jarenlang de onbetwiste nummer één in het doel van de Veenendaalse club. Van Willige wil klaar zijn als hij de kans krijgt. ,,Ik heb veel respect voor Johan Jansen en voor wat hij gepresteerd heeft bij G.V.V.V. Ben ook echt wel geduldig. Maar als mijn kans komt, moet ik die met beide handen grijpen. Ik wil het de staf zo lastig mogelijk maken en de strijd aangaan.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie