vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsGVVVG.V.V.V.-aanwinst Grotenbreg: 'Ook buiten het veld kunnen de supporters op mij rekenen'

G.V.V.V.-aanwinst Grotenbreg: ‘Ook buiten het veld kunnen de supporters op mij rekenen’

Zondag werd door G.V.V.V. de tweede versterking voor het nieuwe seizoen gepresenteerd in de persoon van Mats Grotenbreg. Op de website van de club uit Veenendaal kwam de verdediger aan het woord waarbij hij duidelijk maakte dat hij vanzelfsprekend wil presteren binnen de lijnen, maar dat hij ook echt mee wenst te doen met het verenigingsleven.

Kantine
De 22-jarige verdediger maakt in de zomer de overstap van USV Hercules naar G.V.V.V. De oud speler van Jong Vitesse is erg ambitieus om zich weer te tonen op het niveau van de Tweede Divisie. ,,Ik wil volgend seizoen zoveel mogelijk wedstrijd spelen en belangrijk zijn voor het team. Samen met de jongens mooie prestaties neerzetten in de competitie en ver komen in de KNVB Beker. Supporters mogen van mij verwachten dat ik er elke wedstrijd keihard in ga, mijn persoonlijke duels win en voorop in de strijd ga. Maar ook buiten het veld kunnen zij op mij rekenen in de kantine en doe ik graag mee in de gezelligheid na een overwinning”, aldus Grotenbreg op de website van G.V.V.V.

Inside information
De aanwinst komt bij zijn nieuwe club oud-ploeggenoten Joeri Potjes en Lars ten Teije weer tegen. Met eerstgenoemde nam Grotenbreg contact op toen er sprake was van interesse vanuit Veenendaal. ,,Ik heb zeker even appcontact met Joeri gehad over de club. Je wilt toch altijd even wat inside information. Joeri heeft mij al best een goed beeld gegeven over de club, het team en de staf. Dat gaf mij een goed gevoel. Als dan ook nog het gesprek met de club goed is, dan is de keuze snel gemaakt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD