zaterdag, april 17, 2021
Home Competities Tweede Divisie G.V.V.V.-aanwinst Bitter: 'Omdat ik graag alles wil spelen, heb ik voor deze...

G.V.V.V.-aanwinst Bitter: ‘Omdat ik graag alles wil spelen, heb ik voor deze club gekozen’

Recent werd door G.V.V.V. bekend gemaakt dat het komend seizoen een beroep kan doen op Jordi Bitter. De aanvaller gaf op de officiële website van de club uit Veenendaal tekst en uitleg over zijn keuze waarbij vertrouwen en speeltijd de kernwoorden waren.

- Advertentie -

Vertrouwen
De keuze voor G.V.V.V. werd mede bepaald door de verhalen over de club. ,,Ik ken G.V.V.V. als een club met fanatieke supporters. Van Tom Oostinjen en Roy Terschegget hoorde ik hele positieve verhalen. De club spreekt vertrouwen in mij uit en dat vind ik belangrijk. Omdat ik graag alles wil spelen, heb ik voor deze club gekozen”, aldus Bitter op de site van de vereniging.

Doelpunten
De aanvaller legt de lat hoog en stelt dat hij in ieder geval goed moet zijn voor tien treffers in het seizoen 2021/2022 ,,Ik ben bijna 27 jaar. Dat is een leeftijd dat je normaal gesproken op je sterkst bent. Supporters mogen van mij verwachten dat ik een balvaste en snelle spits ben, die zijn goals meepikt. Vind dat ik ieder seizoen minimaal in de dubbele cijfers moet zitten.”

 

- Advertentie -
Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..

GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..