Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

G.O.E.S. stelt Leonhart aan als nieuwe hoofdtrainer, Eikenhout vertrekt

G.O.E.S. stelt Leonhart aan als nieuwe hoofdtrainer, Eikenhout vertrekt

Michel Leonhart is tot het einde van het lopende seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van G.O.E.S. De club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal bereikte maandag een akkoord met de oefenmeester, meldt Omroep Zeeland.

De nieuwe hoofdtrainer is de opvolger van interim-trainer Daan Eikenhout (foto). Laatstgenoemde stond sinds eind november voor de groep na het vertrek van Ruud Pennings. Eikenhout neemt nu per direct afscheid bij de Zeeuwse club omdat hij het niet zag zitten om de klus samen met de nieuwe trainer aan te pakken. De interim-trainer kon niet aanblijven als hoofdtrainer omdat hij niet over de vereiste diploma’s beschikt.

Tegenover Omroep Zeeland liet waarnemend voorzitter John Vette van G.O.E.S. weten dat de tuchtcommissie van de KNVB de beoogde straf van onder andere twee punten in mindering had omgezet in een voorwaardelijke straf  van vier winstpunten in mindering als men binnen een maand geen nieuwe trainer met de vereiste diploma’s aangesteld zou hebben. Nu dit het geval is zal de club geen punten meer  in mindering krijgen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag