dinsdag, 5 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Fusiebesprekingen ONS Sneek en SWZ frustreren nieuw kunstgrasveld'

‘Fusiebesprekingen ONS Sneek en SWZ frustreren nieuw kunstgrasveld’

Een oplossing voor de problematisch staat van het kunstgrashoofdveld bij ONS Sneek wordt door de gemeente vertraagd door de lopende fusiebesprekingen tussen ONS en hoofdklasser Sneek Wit-Zwart. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

Fusie
Volgens de krant zijn die gesprekken reden om vooralsnog geen nieuwe kunstgrasmat aan te leggen, omdat onduidelijk is op welke locatie in de toekomst mogelijk gespeeld zou gaan worden. Het zadelt ONS Sneek wel met een groot probleem op, omdat de KNVB heeft verboden om op het afgekeurde kunstgrasveld te spelen.

Veld 4
,,We hebben van de KNVB bericht gekregen dat we er niet eerder op mogen spelen dan wanneer we een goedkeuringscertificaat hebben ontvangen”, stelt voorzitter Klaas Uil. ,,We hebben van de KNVB wel toestemming gekregen om op veld vier, dat is het oude veld van WZS, te voetballen.’’ Dat veld heeft een natuurlijke grasmat.

Doelgebieden

Onduidelijk is of de optie om enkel de erbarmelijke doelgebieden te vervangen door stroken kunstgras uit de zijkant van het veld nog een optie is om alsnog te kunnen spelen tot er uitsluitsel is over de fusiebesprekingen en locatie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD