dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFraser debuteert bij Sparta met kleine zege: 'Het was een zware week'

Fraser debuteert bij Sparta met kleine zege: ‘Het was een zware week’

Sparta wist zaterdag de eerste oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen winnend af te sluiten tegen eersteklasser Heinenoord (0-2). Henk Fraser, de nieuwe hoofdtrainer van de Rotterdamse club, gaf aan dat hij nog niet tevreden was met het vertoonde spel van zijn ploeg, maar dat dit eenvoudig te verklaren was. 

Zware week
,,De context is bepalend. Het is de eerste wedstrijd, we hebben behoorlijk pittig getraind. Dus dat moet ik eigenlijk allemaal meenemen. In je hart blijf je natuurlijk altijd voetballiefhebber en zelf supporter van de jongens en dan wil je wat meer zien, maar je moet ook gewoon reëel zijn. Het was een zware week, vandaar ook allemaal 45 minuten. Dus ik kan allerlei factoren erbij halen om de jongens nog in deze fase volledig te dekken”, aldus Fraser tegenover de camera van RTV Rijnmond.

Factoren
Sparta wist tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd de score te openen door Kenneth Dougall. In de blessuretijd bepaalde Ilias Alhaft de eindstand op 0-2.  ,,Het was nog niet zoals we het willen zien, maar dat is eigenlijk niet meer dan logisch. We waren niet tevreden over het spel, maar nogmaals ik heb de factoren al aangegeven waar ik rekenschap mee moet houden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD