HomeEredivisieClubsFrank Wormuth staat voor vertrek bij Heracles Almelo

Frank Wormuth staat voor vertrek bij Heracles Almelo

Frank Wormuth heeft de clubleiding van Heracles Almelo laten weten te willen vertrekken na dit seizoen. De oefenmeester heeft een aflopend contract bij de Heraclieden en is toe aan een nieuw avontuur.

Na 4 seizoenen is het volgens de 61-jarige Duitse trainer tijd om met zijn carriere een nieuwe weg in te slaan,¨De laatste tijd heb ik goed kunnen nadenken over mijn keuze,het is een lastige keuze geweest want ik ga goede dingen achter laten hier maar ik heb nu nog de kans iets anders te gaan doen¨ aldus Wormuth.

Volgens bronnen zou FC Groningen in  Wormuth een eventuele kandidaat zien komend seizoen Danny Buijs op te volgen in de Euroborg. De geboren Dordtenaar zag na een gesprek met de clubleiding zijn contract niet verlengd worden en neemt dus afscheid van FC Groningen na dit seizoen..

De toenmalig technisch directeur van Heracles Almelo Mark-Jan Fledderus (nu FC Groningen)haalde in 2018 Wormuth al naar Almelo en kent de trainer dus goed.. De kans is dus aanwezig dat een hereniging in de maak is.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.