donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFrank Demouge keert als spitsentrainer terug bij NEC

Frank Demouge keert als spitsentrainer terug bij NEC

Frank Demouge gaat aan de slag bij NEC. De voormalig aanvaller van de Nijmegenaren keert bij de Gelderse club terug als spitsentrainer.
Gerichter trainen
Demouge, die inmiddels als personal trainer werkzaam is, wordt door technisch directeur Remco Oversier als toegevoegde waarde gezien. ,,Frank zal zich op het veld gaan richten op onze aanvallers, om nog gerichter te trainen op bepaalde onderdelen. Met zijn ervaring kan hij voor hen van grote toegevoegde waarde zijn. Bovendien willen we door blijven werken aan professionaliseringsslagen door specifieke kennis toe te voegen aan de staf”, aldus de td op de clubwebsite van NEC.
Debuut
In het seizoen 2001/2002 maakte Frank Demouge zijn debuut als profvoetballer in het shirt van NEC. Bij de Jupiler League-club begint hij nu dus ook zijn trainerscarrière. De inmiddels 35-jarige Demouge speelde na zijn verblijf in Nijmegen bij tal van clubs. Meer in het oog springende clubs waren Willem II, FC Utrecht en het Engelse Bournemouth.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD