dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagFrank Bruijnis volgend seizoen rechterhand René van der Kooij bij Hercules

Frank Bruijnis volgend seizoen rechterhand René van der Kooij bij Hercules

Het Utrechtse Hercules heeft bekend gemaakt dat zij met ingang van het volgende seizoen Frank Bruijnis hebben vastgelegd als assistent-trainer van hoofdtrainer René van der Kooij. Momenteel is oude bekende Bruijnis nog de trainer van de Soester 2e klasser S.O. Soest.

Bruijnis is geen onbekende bij de Utrechtse club; hij heeft jaren gewerkt bij de jeugdopleiding van de 3e Divisionist en is in het bezit van het UEFA A trainersdiploma.
De belangrijkste reden van zijn terugkeer is dat hij graag ervaring op wil doen in het topamateurvoetbal.

“ Het werken in de top van het amateurvoetbal sluit beter aan bij mijn persoonlijke ambities als trainer zeker nu men bij S.O. Soest – waar ik overigens met plezier werk – een ander koers met het selectievoetbal gaat varen” aldus Frank Bruijnis.

Bruijnis is de opvolger van de huidige assistent trainer, Kevin Ligtermoet die binnenkort zijn UEFA A trainers licentie hoopt te behalen en volgend seizoen bij Delta Sports als hoofdtrainer aan de slag gaat.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD