zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFraaie treffers helpen GVVV ruim langs UNA

Fraaie treffers helpen GVVV ruim langs UNA

GVVV heeft voor de tweede week overtuigend weten te winnen. Lukte dat vorige week op eigen veld van Koninklijke HFC, nu was het raak bij UNA. Aan het begin van zowel de eerste als de tweede helft was de thuisploeg het meest gevaarlijk, daarna nam GVVV het duel over en scoorde een aantal fraaie treffers. De achterstand op koploper Jong AZ is hierdoor verkleind tot twee punten.

Twee schitterende goals

Na een hele slechte breedtebal van Taoufik Adnane werd UNA gelijk gevaarlijk. Een afstandsschot werd gekeerd door Johan Jansen en hij moest ook gestrekt op een krul van Nick Tielemans. GVVV hield veel problemen met het spel van de thuisploeg en kwam na een kwartier opnieuw goed weg. Stottelaar raakte namelijk de paal. Toch was het GVVV dat op voorsprong wist te komen en nog wel uit een bijna perfecte aanval. Danny de Leeuw bediende de opstomende Adnane. Zijn voorzet werd teruggelegd door Frank Tervoert en Cayfano Latuperissa schoot keihard binnen. Luttele minuten later stond De Leeuw weer aan de basis. Ditmaal gaf hij de steekpass en schoof Latuperissa de bal onder Peter Stoskovic heen: 0-2.

Comeback snel afgeslagen

GVVV had de partij onder controle, maar aan het begin van de tweede helft was het opnieuw UNA dat veel scherper begon. Ditmaal werden de snelle kansen ook omgezet in een treffer. Niek van Boekel zorgde voor 1-2. Toch wisten de bezoekers uit Veenendaal het verschil opnieuw naar twee verschil te tillen. Een lange pass van Adnane werd goed aangenomen door Robin Mulder en ook scherp afgerond voor 1-3. Chefrino Eind had de spanning opnieuw terug kunnen brengen, maar na een goede actie schoot de spits over. Een kwartier voor tijd besliste GVVV vervolgens het duel. Mulder wist twee tegenstanders te verschalken en schoof de bal binnen voor 1-4.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD