dinsdag, 27 februari 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsFOX Sports begint live-uitzendingen met promovendi uit de Bollenstreek

FOX Sports begint live-uitzendingen met promovendi uit de Bollenstreek

In de eerste speelronde van de Tweede Divisie zal zender FOX Sports de wedstrijd tussen Quick Boys en vv Noordwijk live uitzenden. De twee promovendi staan op zaterdag 24 augustus 2019 tegenover elkaar. Vanwege de live-uitzending wordt er om 15:30 afgetrapt in de Zuidduinen van Katwijk aan Zee.

De twee streekgenoten speelden vorig seizoen nog tegen elkaar in de Derde Divisie Zaterdag. In een hevige strijd tussen de twee trokken de rood-witten uiteindelijk aan het langste eind. Terwijl Noordwijk het kampioenschap opeiste, kon Quick Boys als nog promoveren via de nacompetitie. De blauw-witten versloegen daarin in de halve finale OSS ’20, terwijl in de grande finale VVSB werd weggespeeld.

Overigens heeft Quick Boys al zijn thuiswedstrijden vervroegd naar 15:00. Hierin volgen de Katwijkers dezelfde strategie als GVVV, die hun thuiswedstrijden hebben verschoven naar 14:30. Alleen bij de live-wedstrijden van FOX Sports wordt om 15:30 afgetrapt op sportpark Nieuw Zuid.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD