Volg ons

Nieuws

FOX Sports begint live-uitzendingen met promovendi uit de Bollenstreek

FOX Sports begint live-uitzendingen met promovendi uit de Bollenstreek

In de eerste speelronde van de Tweede Divisie zal zender FOX Sports de wedstrijd tussen Quick Boys en vv Noordwijk live uitzenden. De twee promovendi staan op zaterdag 24 augustus 2019 tegenover elkaar. Vanwege de live-uitzending wordt er om 15:30 afgetrapt in de Zuidduinen van Katwijk aan Zee.

De twee streekgenoten speelden vorig seizoen nog tegen elkaar in de Derde Divisie Zaterdag. In een hevige strijd tussen de twee trokken de rood-witten uiteindelijk aan het langste eind. Terwijl Noordwijk het kampioenschap opeiste, kon Quick Boys als nog promoveren via de nacompetitie. De blauw-witten versloegen daarin in de halve finale OSS ’20, terwijl in de grande finale VVSB werd weggespeeld.

Overigens heeft Quick Boys al zijn thuiswedstrijden vervroegd naar 15:00. Hierin volgen de Katwijkers dezelfde strategie als GVVV, die hun thuiswedstrijden hebben verschoven naar 14:30. Alleen bij de live-wedstrijden van FOX Sports wordt om 15:30 afgetrapt op sportpark Nieuw Zuid.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Nieuws