woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFortuna-talent Perr Schuurs: 'Engeland of Duitsland zou geweldig zijn'

Fortuna-talent Perr Schuurs: ‘Engeland of Duitsland zou geweldig zijn’

Het lijkt een kwestie van tijd alvorens Perr Schuurs een droomtransfer naar een Nederlandse of Europese topclub maakt. De 17-jarige verdediger van Fortuna Sittard wordt nadrukkelijk gevolgd door tal van Nederlandse, Duitse en Engelse topclubs.

Kind van de club
In het AD vertelt hij dat zijn stormachtige ontwikkeling en de daarbij behorende belangstelling hem soms zelf ook verrast: ,,Ik geloof soms zelf niet wat ik meemaak. Want ik lees die berichten natuurlijk ook. En waarom de trainer mij aanvoerder maakte? Ik denk vanwege mijn mentaliteit en omdat ik kind van de club ben.”

Geen haast
Afgelopen zomer besloot de mandekker Fortuna trouw te blijven, maar of dat volgende zomer opnieuw zo is? ,,Natuurlijk wil ik naar de top, Engeland of Duitsland zou geweldig zijn. Maar ik heb geen haast. Ik speel tenslotte al bij de mooiste club ter wereld”, besluit hij lachend.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD