zondag, augustus 7, 2022
HomeCompetitiesEerste DivisieFortuna Sittard-trainer Hofland kent geen zenuwen: 'We hebben nog niks'

Fortuna Sittard-trainer Hofland kent geen zenuwen: ‘We hebben nog niks’

Fortuna Sittard kan vrijdagavond promotie veilig stellen indien het zelf de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht winnend af weet te sluiten en concurrent NEC punten zou laten liggen tegen Jong AZ. Bij de spelers van de Limburgse club neemt de spanning toe terwijl assistent-trainer Kevin Hofland naar zijn zeggen nog niet zenuwachtig is voor de naderende ontknoping. 

We hebben nog niks
De voormalige profvoetballer Hofland kijkt anders naar de komende wedstrijden dan de meeste spelers, zenuwachtig is hij zoals gezegd niet. ,,Eigenlijk helemaal niet. Ik weet niet hoe dat kan, maar ik denk dat ik nu in het moment zit van genieten. Ik heb dit natuurlijk wel vaker meegemaakt. Ik heb het net ook al gezegd, we hebben nog niks. Je zit er dicht tegenaan, maar geniet er van. Uiteindelijk gaat het morgen om acht uur als het fluitje gaat en om kwart voor tien weten we meer”, aldus Hofland tegenover de camera van FOX Sports. 

Compliment voor FC Utrecht
Fortuna Sittard zal vrijdagavond steun krijgen van ongeveer 1200 toeschouwers uit Limburg. Dit tot grote tevredenheid van Hofland die ook een compliment uitdeelde aan de gastheer FC Utrecht.  ,,Het is een teken dat de club nog leeft in de regio. Natuurlijk alles valt of staat met succes. Het is wel mooi om te zien dat je nu met iets van 25 bussen in Utrecht gaat spelen. Ik vind het ook heel netjes van FC Utrecht dat ze daaraan mee willen werken.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS