maandag, maart 27, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlEredivisieFortuna Sittard - Sparta Rotterdam voorbeschouwing & goktips: wie wint dit zespuntenduel?

Fortuna Sittard – Sparta Rotterdam voorbeschouwing & goktips: wie wint dit zespuntenduel?

Voor de winterstop leek PEC Zwolle direct af te gaan op een degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie en dus leek dat één zorg minder voor zowel Fortuna Sittard als voor Sparta Rotterdam. Echter, na de winterstop zijn de verhoudingen compleet anders. PEC Zwolle pakte tien punten in vier duels en heeft de druk aardig opgevoerd. Wie van deze degradatiekandidaten lukt het om zich te ontdoen van die druk?

Na 22 speelronden vinden we Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam terug op een respectievelijke 16e en 17e plek in de Eredivisie. Beide ploegen hebben nog voldoende perspectief op nog een seizoen in de Eredivisie, maar dan moet er wel gewonnen gaan worden. Eerder dit seizoen wisten de Rotterdammers in eigen huis nog met 3-1 te winnen, lukt het de bezoekers van vrijdagavond opnieuw om Fortuna in een rechtstreeks zespuntenduel een nederlaag te bezorgen?

VS

Datum: vrijdag 18 februari 2022
Aftrap is om 20:00 in het Fortuna Sittard Stadion

Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam voorspelling

In de eerdere ontmoeting tussen deze twee ploegen won Sparta Rotterdam vrij overtuigend. Binnen het halfuur stond er al een 2-0 voorsprong op het bord en liepen de Limburgers louter nog achter de feiten aan. Beide ploegen zullen snel de eerste tik willen uitdelen aan hun tegenstander en dus belooft het een mooie wedstrijd te worden.

Vooral interessant gaat worden wie van de twee ploegen het goede gevoel het langst kan volhouden. Zowel Fortuna Sittard als Sparta Rotterdam wonnen hun laatste duel en vooral de overwinning van Fortuna Sittard, uit bij FC Groningen is als knap te bestempelen. Gezien het feit dat de Limburgers in het duel daarvoor ook SC Heerenveen met nul punten naar huis wisten te sturen lijkt het er toch echt op dat zij de favoriet zijn in het onderlinge duel met Sparta vrijdag.

Wij verwachten een gesloten, doch spannend duel. Gezien de terugkeer van de fans op de tribune kan dit de ploegen iets extra’s geven. Wij voorspellen een hard bevochten gelijkspel in Sittard.

Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam livestream

Deze intens spannende degradatiekraker kan je zien op zowel de televisie als op het internet? Wil je graag betalen voor de wedstrijd? Dan kan je gewoon inschakelen bij EPSN, zorg dan wel dat je via jouw TV-provider een abonnement hebt afgesloten vooraf. 

Je kan ook via ESPN een eenmalige wedstrijdpas aanschaffen. Zo hoef je geen abonnement aan te schaffen maar ben je wel in de gelegenheid om te zien of Sparta Rotterdam de cruciale drie punten mee neemt naar Rotterdam of dat Fortuna dit keer op de been blijft tegen de Spartanen.

Tot slot kan je de wedstrijd live volgen via de statistieken van Bet365. De website biedt je direct de gebeurtenissen van de wedstrijd aan en op die manier ben je direct op de hoogte van al het spektakel tijdens dit zespuntenduel tussen Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam.

Je dient voor livestreaming bij Bet365 geld op je account te hebben staan, of in de laatste 24 uur een weddenschap te hebben geplaatst om van de actie te kunnen meegenieten.

Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam goktips

Gezien de belangen rondom deze wedstrijd is het wellicht lastig om de juiste weddenschap te vinden. Wij zetten hieronder tips voor je op een rij:

Overwinning Sparta  Rotterdam
De Rotterdammers wonnen liefst vier van de laatste zes uitduels met Fortuna en speelde de overige twee gelijk. Al zes keer werd niet meer verloren in Sittard en dus zullen de Spartanen met goeie moed richting het Zuiden des lands afreizen.

Weinig goals
Willem II, Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard hebben de laagste Expected Goals-waarde van alle clubs in de Eredivisie. Dit betekent niet veel goeds voor wat betreft het doelpuntenaantal van vrijdagavond. 

Verwachte opstellingen

Verwachte opstelling Fortuna:

Van Osch; Siovas, Samaris, Angha, Janssen; Duarte, Rienstra, Tirpan; Flemming, Seuntjens & Benschop. 

Verwachte opstelling Sparta Rotterdam:

Okoye; Durmisi. Auassar, Vriends, Abels; Van Crooij, De Kamps, Verschueren; Namli, Thy & Engels.

Quoteringen bij dit duel

Bij Bet365 zijn er tal van weddenschappen te vinden voor dit duel. Wij hebben een klein overzichtje hier neergezet, maar houd er rekening mee dat er natuurlijk veel meer mooie quoteringen te vinden zijn op hun website. 

Winst Fortuna Sittard levert je 2,70 op. 

Winst Sparta Rotterdam levert je 2,60 op. 

Gelijkspel tussen deze twee teams levert je 3,40 op. 

Weinig doelpunten, in dit geval minder dan 2,5 goals levert je 1,80 op.

De keuze is aan jou! Klik op de groene button en check alle quoteringen voor dit duel.

Hoe claim ik free bets voor dit mooie duel?

Wil je liever niet  meteen je eigen geld riskeren maar wel meegenieten alsof je écht in het stadion zit? Dat kan met de gratis bets van Bet365. Op deze manier kan jij toch nog de spanning voelen van een echte fan, omdat je er echt geld mee kan winnen. Hieronder hebben we een stappenplan uiteengezet zodat jij gauw je free bets kan claimen voor Fortuna – Sparta:

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet snel!

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS