woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFortuna Sittard koopt eigen stadion terug

Fortuna Sittard koopt eigen stadion terug

Fortuna Sittard heeft haar eigen stadion teruggekocht van Maarten van Kempen, die het in 2013 van de destijds noodlijdende club kocht. Een groep investeerders draagt de kosten van de overname, meldt De Limburger.

Zeggenschap
Doel van de aankoop is het stadion een opknapbeurt te geven: ,,We hebben een hele lijst van verbeterpunten voor het stadion waar we de komende tijd mee aan de slag willen”, stelt grootaandeelhouder Isitan Gün in de krant. ,,We hadden de afgelopen jaren geen zeggenschap over ons eigen stadion”, vult Ron Quaedvlieg, één van de investeerders, aan. ,,Nu kunnen we ook echt dingen gaan aanpakken. Verbeteringen die de spelers, het eigen personeel en het publiek ten goede komen.”

Metamorfose
Onduidelijk is nog hoeveel er is betaald voor het stadion. Inmiddels heeft de sponsorruimte reeds een metamorfose ondergaan en zal spoedig een modern wifi-netwerk worden aangelegd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD