Volg ons

Almere City FC

Fortuna Sittard-aanvoerder Schuurs: ‘Het wordt heel spannend’

Fortuna Sittard-aanvoerder Schuurs: ‘Het wordt heel spannend’

Fortuna Sittard is de nieuwe lijstaanvoerder in de Jupiler League. De Limburgse formatie won met overtuigende cijfers van Almere City (1-4) en zag concurrenten NEC en Jong Ajax punten verspelen. Perr Schuurs was na afloop zeer tevreden met de zege en de huidige positie op de ranglijst, maar hij weet vanzelfsprekend ook dat de prijzen pas aan het einde van de rit verdeeld zullen worden.

Spannend
,,Met elke overwinning mag je blij zijn en dat we nu bovenaan staan hebben we verdiend denk ik, maar het gaat erom dat je over zes wedstrijden bovenaan staat. Wij willen iedere wedstrijd winnen, of we nu eerste of tweede staan maakt niets uit. Het wordt heel spannend”, aldus Schuurs tegenover de camera van FOX Sports.

Mentaliteit
De aanvoerder ontkende niet dat er momenteel een bepaalde spanning op het team zit omdat de titelrace steeds heftiger wordt.  ,,Natuurlijk speelt er spanning in de groep, iedereen weet wat het voor de club kan betekenen. Ik denk ook dat je dat ziet aan onze mentaliteit.”

Oliseh
Fortuna Sittard lijkt net op tijd de juiste vorm weer te pakken te hebben, Schuurs wenste dit niet toe te schrijven aan het eerdere vertrek van Sunday Oliseh.  ,,Met Oliseh hebben wij ook goed gepresteerd, we werden toen ook winterkampioen. Dat zijn de verdiensten van wat we nu hebben bereikt. In de eerste helft was het zeer goed, maar ik denk dat we ook kritisch moeten zijn dat het in de tweede helft gewoon beter moet.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Almere City FC